Co-Working Soho, London

                                          Co-Working Soho, London

With the Airspace project we were asked to completely redesign a derelict six story Edwardian building on Oxford Street. The brief was to convert the neglected offices into a new co-working venture. Working with a challenging budget and a site on one of London's busiest roads, we utilized our in-house fabricating team to build bespoke furniture and architectural details.

The aim of the project was to create a new kind of design-led office space, that felt considered but not distracting. Using a broad range of natural materials and a selective palette we aimed to create an accessible space that everyone could feel at home in.

Alongside the fit-out, we also helped the client to develop the Air Space brand from the ground up, consulting on everything from the branding, ethos and ultimately the mission of the company.